Op zondag 28 oktober waren namens stichting Surisamen, Yildiz Jahae en Rosita Schreurs aanwezig bij FNRS wedstrijden bij Manege "Op de Berg" te Echt.

Stichting Surisamen

Yildiz en Rosita lieten gedurende de hele de bezoekers kennis maken met onze stichting. Er werden ruim 100 lootjes voor de loterij verkocht, enkele kaarten van de "Postcard uit Suriname actie" , schoolpakketjes gesponsord en tientallen zelfgemaakte kersthangers. Deze kersthangers zullen de komende periode nog een vervolg krijgen.

Stichting Surisamen

Om deze actie te laten plaatsvinden, gaat onze dank uit naar Manege Op de Berg, een plek waar altijd wel iets te doen is. Dat is niet alleen leuk voor al onze amazones en ruiters, jong en oud, maar ook voor de eigenares en hun werknemers;

Wij, Peter, Caroline, Rob, Imke en alle medewerkers, doen dagelijks ons uiterste best om voor u en uw paarden te zorgen.

Wij letten niet alleen op uw persoonlijke wensen, maar kijken ook naar de behoeften van ieder paard afzonderlijk. Door naar u te luisteren en goed op uw en onze viervoeters te letten, willen wij bereiken dat mens en dier zich bij ons thuisvoelen. Als wij ons werk goed doen, komt de rest vanzelf is onze visie. De rest, daar bedoelen we mee de gezellige sfeer en drukte die in en rondom onze manege altijd aanwezig is.

Wij hopen dat wij u binnenkort persoonlijk mogen begroeten, de deur staat altijd open en een vers kopje koffie wordt met plezier voor u gezet. Wij staan voor u klaar om u op een ontspannen en veilige manier bij alle facetten van de paardensport te begeleiden.

Manege Op de Berg
Leenderdwarsstraat 3
6102 RV Echt-Susteren (Pey)