Hebben jullie ook de behoeften om iets leuks te gaan doen? Willen jullie Corona-proof deelnemen aan een leuke activiteit? Neem dan deel aan onze Autopuzzeltocht door de Limburgse heuvels op zondag 28 maart 2021. Doe je mee? Stuur voor 23 maart 2021 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang de volgende instructies of vul het inschrijfformulier in en verstuurd dit aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier

De opbrengst van deze tocht is bestemd voor ons schoolpakketten project (meer info hierover kun je terugvinden bij projecten)
 
Kijk de komende dagen ook regelmatig onze FB pagina, voor meer informatie.
Wat we wel al kunnen verklappen: voor klein en groot zijn er leuke prijzen te winnen!
 
Wij hebben er veel zin in.
Groetjes
Rebekka, Yildiz, Rosita, Janice en Alexander

Op diverse bijeenkomsten en avonden organiseert de stichting loterijen. Dit kan zijn tijdens een van informatie-avonden of benefiet-avonden van de stichting zelf, maar ook bij een feestje / bijeenkomst die u organiseert. Denk hierbij aan spring of dressuur wedstrijden op de manege, een jubileum feest op u werk, enz enz.

Door het verkopen van loten, kunnen de aanwezigen leuke prijzen winnen! U wilt zelf een leuk feest of bijeenkomst organiseren en biedt daarbij onze stichting de mogelijkheid om een loterij te organiseren of u wilt prijzen ter beschikking stellen? Graag! Laat het weten aan een van onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

28 Oktober 2018  - FNRS wedstrijden bij Manege "Op de Berg" Lees meer >>

Stichting SurisamenMedio oktober 2018 hebben we van enkele bestuursleden van kinderkledingbeurs te Brunssum kleding ontvangen voor de kinderen van onze projecten in Suriname. Kinderkledingbeurs Brunssum, organiseert halfjaarlijks een beurs voor de inzameling en verkoop van tweedehands kinderkleding en toebehoren.

Stichting SurisamenStichting SurisamenEen keer per jaar organiseert stichting Surisamen een wafelactie, dit in samenwerking met Studio het Podium. Kinderen verkopen dan aan familieleden, buren en vrienden wafels; de opbrengst gaat naar een van te voren bekend gemaakt project van de stichting. Deze actie wordt meestal uitgebreid; wafels worden eveneens verkocht aan familie, collega’s, vrienden en een ieder die onze stichting een warm hart toe draagt.

Op deze site wordt deze actie vooraf aangekondigd. Een hand hulp bieden bij het bakken van de wafels? Graag, laat het weten aan een van onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Surisamen

Het streven is om eens per twee jaar een grote sponsortocht te organiseren. De laatste sponsortocht die plaatsgevonden heeft, was de fietssponsortocht van Nickeria via Paramaribo naar Lelydorp in januari van 2016. Met deze tocht is geld bij elkaar gefietst, waarmee er voor 3 basisscholen in Suriname sportpakketten zijn geschonken (u kunt deze actie terug vinden op deze website)

Alexander heeft het voornemen om in 2019 een marathon te gaan rennen, waarmee hij geld wil ophalen voor een van de projecten van de stichting.

Voor deze sponsortocht zijn we opzoek naar sponsoren; Het logo van u bedrijf zal te zien zijn op de outfit die er tijdens deze tocht en tijdens de training zal worden gedragen, op de aankondiging posters, op onze website en facebook pagina en op de loten. Het is namelijk zo dat deze tocht eveneens gesponsord kan worden door loten te kopen, waarmee weer mooie prijzen zijn te winnen. Nieuws over deze tocht(en) kunt u terugvinden op de website of op onze facebook pagina. Wilt u deze actie als sponsor ondersteunen? Laat het weten aan een van onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regelmatig zijn leden van stichting Surisamen terug te vinden op rommelmarkten. De opbrengst van de verkochten spulletjes gaan uiteraard naar de projecten van onze stichting.

Heeft u bruikbare spullen of wilt u een handje helpen tijdens een rommelmarkt? Graag, laat het dan weten aan een van onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting SurisamenOnze stichting steunen? Dat kan altijd! U kunt bijvoorbeeld een pen van Stichting Surisamen kopen bij een van de bestuursleden of vrijwilligers van de stichting.
Deze pennen kosten € 1,- per stuk, de volledige opbrengst gaat naar de projecten van Stichting Surisamen.

Stichting SurisamenVoor diverse projecten van de stichting, denk hierbij aan kinderhuizen en basisscholen zijn wij constant op zoek naar onder andere zomerse kinderkleding en schoenen, spelletjes, puzzels, poppen, boeken en al het ander speelgoed. Deze verzamelen wij en twee keer per jaar sturen wij een transport naar Suriname, waar de spulletjes een goede bestemming zullen krijgen bij een van onze projecten. Hebt u nog spulletjes liggen en wilt u hiermee een van onze projecten ondersteunen? Laat het weten aan een van onze bestuursleden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.