Geboren op 13 november 2010

Is een jonger zusje van Arshana (zie projecten) en verblijft eveneens in weeshuis Maria Hoeve (zie projecten) te Lelydorp. Onderstaande tekst ontvingen we Mevr. Nesta, eigenares van Maria Hoeve. In februari 2011 komt de politie van Nieuwe Grond een baby brengen waarvan de moeder pesticide in de papfles had gedaan. Nadat ik de papieren gelezen had bleek het de jongere zus van Arshana te zijn, genaamd Ardhandjelie. Ik vertelde de politie dat er al een kind van deze moeder bij mij woonde. Ik heb zelf bij de kinderbescherming aangegeven dat het zusje van Arshana ook bij mij in huis is. Ardhandjelie ontvangt van Sociale Zaken een uitkering van maar 33 srd (nog geen € 8,-) per maand en daarmee moet ik het doen.

Stichting Surisamen zorgt er voor, dat ook Ardhandjelie naar school kan gaan.

2015

In 2015 hebben we Kindertehuis Maria Hoeve en Ardhandjelie bezocht en samen met mevr. Nesta en dhr. John hebben we gekeken op welke wijze we haar verder kunnen ondersteunen. Voor alsnog gaat het prima met Ardhandjelie en is er geen specifieke hulpvraag voor haar.

2016

In januari 2016 hebben we wederom Ardhandjelie bezocht in Kindertehuis Maria Hoeve, ze wordt al een echt dametje die heel veel lacht. Goed om te zien dat het zo goed met haar gaat! Met mevr. Nesta en dhr. John gesproken over haar vooruitgang, er is geen aanwijzing of aanvraag voor directe hulp voor Ardhandjelie. Met mevr. Nesta en dhr. John is afgesproken, indien er zich een hulpvraag in de toekomst voor doet met betrekking tot Ardhandjelie, ze dit door middel van het projectaanvraag-formulier zullen doen bij het bestuur van de stichting. Er is geen hulpvraag ontvangen voor Ardhandjelie.

2017

Er is geen hulpvraag ontvangen voor Ardhandjelie.

2018

Er is geen hulpvraag ontvangen in 2018 voor Ardhandjelie.

2019

Er is geen hulpvraag ontvangen in 2019 voor Ardhandjelie.