Als verkoopmedewerkster ben ik werkzaam bij de beste bakkerij in Valkenburg aan de Geul. Samen met mijn dochter voorzie ik u met veel plezier van een lekkere Limburgse vlaai. En nog steeds snoep ook ik nog graag van alles wat zoet is.

Daarnaast heb ik verschillende hobby’s, het liefst ben ik creatief bezig. Zo maak ik graag abstracte foto’s (maar sta ik liever zelf niet op de foto).
Als vrijwilligster ben ik “maatje” van een lieve jonge dame met een beperking, waar ik graag samen een uitje mee maak of een creatieve workshop mee volg.

Met veel plezier denk ik terug aan onze reis naar Suriname. Tijdens deze reis heb ik met eigen ogen ons goed werken kunnen aanschouwen. Het creatieve talent van mijn dochter en ik hebben we hier goed kunnen toepassen bij verschillende projecten en activiteiten. Mooi is te zien dat onze inzet zeer hartelijk en dankbaar ontvangen werd. Met een warm hart kijk ik dan ook terug op deze periode en ben ik donateurs en sponsoren die onze projecten onder steunen en mogelijk maken zeer dankbaar.